Ahoj

Prihláste sa alebo si vytvorte účet

0

Môj košík

0,00 EUR

RegistráciaPrihlásiť sa

Právna zodpovednosť

Zásady ochrany osobných údajov

Súkromie našich návštevníkov a používateľov je pre nás mimoriadne dôležité. Návštevou a používaním našej stránky vyjadrujete súhlas s našimi podmienkami ochrany osobných údajov. O akýchkoľvek aktualizáciách našich zásad ochrany osobných údajov vás budeme informovať emailom.

Cookies

Táto webová stránka používa svoje vlastné "cookies", aby zlepšila užívateľskú prívetivosť. Súbory cookie sú dátové záznamy, ktoré sa odosielajú z webového servera do prehliadača používateľa a ukladajú sa tam na neskoršie načítanie. Do našich "cookies" neuchovávame osobné údaje. Používaniu "cookies" môžete zabrániť blokovaním ukladania "cookies" vo vašom prehliadači.

Prezeráte si dynamicky generovanú webovú stránku, ktorá obsahuje reklamu tretích strán. Umiestňovanie sledovacích technológií, ako sú okrem iného súbory cookie alebo webové majáky, je povolené reklamným spoločnostiam tretích strán. Tieto reklamné spoločnosti tretích strán môžu používať tieto technológie na zhromažďovanie anonymných štatistík webových stránok o vašich návštevách týchto a iných webových stránok. Tieto štatistické údaje môžu tieto reklamné spoločnosti tretích strán použiť na poskytovanie relevantných reklám.

Naši inzerenti a my môžeme mať príležitosť zhromaždiť informácie týkajúce sa vášho počítača za účelom našich služieb. Informácie sa získavajú štatistickým spôsobom pre naše použitie alebo pre inzerentov na našej stránke. Zhromaždené údaje vás nebudú osobne identifikovať. Sú to striktne súhrnné štatistické údaje o našich návštevníkoch a o tom, ako používali naše zdroje na tejto stránke. Prostredníctvom cookies nebudú nikdy zdieľané žiadne identifikačné osobné údaje. Môžete sa rozhodnúť odmietnuť všetky cookies zmenou nastavení vo vašom prehliadači. Každý počítač má schopnosť odmietnuť sťahovanie súborov, napríklad súborov cookie. Prehliadač má možnosť povoliť odmietnutie súborov cookie. Ktokoľvek z našich inzerentov môže tiež používať súbory cookie. Nie sme zodpovední ani nemáme kontrolu nad súbormi cookie stiahnutými z reklám. Tieto súbory cookie sa sťahujú iba po kliknutí na reklamu.

Naša stránka obsahuje odkazy na webové stránky tretích strán. Tieto webové stránky tretích strán majú svoje vlastné pravidlá ochrany osobných údajov, s ktorými súhlasíte, keď ich navštívite. Možno si budete chcieť prečítať ich pravidlá ochrany osobných údajov. Neakceptujeme nároky na zodpovednosť ani zodpovednosť za tieto zásady ochrany osobných údajov alebo odkazy, pretože nemáme kontrolu nad webmi tretích strán.

Google Analytics

This website may use Google Analytics, a web analysis service of Google Inc. Google Analytics uses "cookies", which are text files placed on your computer, to help the website analyze how users use the site. The information generated by the cookie about your use of this website is usually transferred to a Google server in the USA and stored there. However, if IP anonymization is activated on this website, Google will reduce your IP address within Member States of the European Union or in other countries party to the Agreement on the European Economic Area beforehand. Only in exceptional cases will the full IP address be transmitted to a Google server in the USA and shortened there. On behalf of the operator of this website, Google will use this information to evaluate your use of the website, to compile reports on website activity, and to provide the website operator with other services relating to website and internet use. The IP address transmitted by your browser in the context of Google Analytics is not merged with other Google data. You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings in your browser, however, please note that if you do this you may not be able to use the full functionality of this website. You can also prevent Google from collecting the data generated by the cookie and relating to your use of the website (including your IP address) and from processing this data by Google by downloading and installing the browser plug-in available from the following link. In regards to the discussion about the use of analysis tools with complete IP addresses, we would like to point out that this website uses Google Analytics with the extension "_anonymizeIp()" and therefore IP addresses are only processed further in abbreviated form in order to exclude a direct personal reference.

Upozornenie: Nie sme vlastníkom domény a nezodpovedáme za reklamy, ktoré sa zobrazujú na tomto webe.

Spracovanie a ochrana osobných údajov

Používateľ poskytuje dobrovoľne prevádzkovateľovi osobné údaje v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/EC (všeobecné nariadenie o ochrane údajov, ďalej len „nariadenie GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „Zákon o ochrane osobných údajov“), za účelom poskytovania služieb na webovej stránke. Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje používateľa na účely inzercie a s tým súvisiacich služieb na základe zmluvy podľa čl. 6 ods. 1 písm. b) nariadenia GDPR a v súlade so zásadami ochrany osobných údajov podľa ods. 6 tohto článku podmienok.

Správca webu je oprávnený spracúvať všetky údaje používateľa. Patria sem informácie, ktoré používateľ poskytol počas procesu registrácie, a informácie uvedené v kontaktných formulároch. Správca webu je oprávnený spracúvať všetky osobné a kontaktné údaje zadané na webových stránkach eBoltSlovakia.com. Pokiaľ to nevyžaduje zákon, správca webu nie je oprávnený zdieľať akékoľvek osobné údaje zadané ktorýmkoľvek používateľom eBoltSlovakia.com so súkromnými osobami alebo organizáciami.

Kupujúci môžu kontaktovať ktoréhokoľvek predajcu pomocou kontaktného formulára umiestneného na každej stránke s produktom. Tieto údaje sa automaticky odošlú predajcovi, ktorý vás môže kontaktovať.

The technical infrastructure for domain monetization is provided by:

RGA Corporation, Inc.

Data Protection and Cybersecurity Center

444 N Michigan Ave

Chicago, IL 60611, USA

Email: dcs@rgacorporation.com